Rólunk

Sportegyesületünk 2005-ben alakult, és a nevét egy japán szó adta, melynek a jelentése "Daru a sziklán". Célunk a Goju-Kai harcművészet népszerűsítése, valamint az egészséges életmód iránti igény fejlesztése.

Küldetésünk: "A Karate filozófiájának, viselkedés kultúrájának, valamint, célorientált, pozitív gondolkodásmódjának, minél szélesebb körű megismertetése"

Programjainkat úgy alakítottuk ki, hogy mind a versenyezni vágyóknak, mind a tradicionális utat választóknak megfelelő perspektívát tudjunk kínálni.

A Gankaku SE alakulása óta folyamatosan végzi sporttevékenységét. Munkásságával, a társadalom egyéb területeire is pozitív hatást gyakorol. Egészséges életmódra nevelő hatásával támogatja az ifjúságvédelmi, drog-megelőzési, ezek mellett az esélyegyenlőségi, bűnmegelőzési, stb. programokat. Szervezetünknek 2007-ben kb. 30 fő aktív tagja volt, melynek 2/3 része 14 éven aluli gyermek. 2013-ban már több mint 90 fős tagsággal rendelkeztünk, akik mellett még 30-40 fő vesz részt edzéseinken, rendezvényeinken alkalomszerűen.

Ismerj meg minket: 

© 2021 Gankaku Team Hungary
@gankakuteam
#gankakuteam 
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el